У Білій Церкві після святкування новорічного корпоративу отруїлися 8 людей

У Білій Церкві з 22 по 24 грудня після святкування Дня народження та новорічної «корпоративної вечірки» в одному із закладів громадського харчування отруїлися 8 людей

Як повідомляє прес-служба Білоцерківського управління Держпродспоживслужби, постраждалі звернулися до лікарні з гострими симптомами кишкових розладів. Шість людей були негайно госпіталізовані. Всім було поставлено діагноз «Гостра кишкова інфекція» середньої тяжкості. Після отримання результатів з лабораторії було визначено точний діагноз – сальмонельоз.

«Постраждалі пов’язували своє захворювання з вживанням святкових страв, серед яких багато м’ясних страв та салатів, заправлених майонезом» - зазначають у Держпродспоживслужбі.

Фахівці Держпродспоживслужби разом з міськрайонним відділом лабораторних досліджень провели позапланову інспекцію в закладі громадського харчування. Під час перевірки було виявлено низку грубих порушень гігієнічних вимог при поводженні з харчовими продуктами.

 За результатами перевірки керівник закладу відсторонив від роботи 11 працівників, які не мали належних медичних оглядів. Крім цього було вилучено з обігу продукти, термін реалізації яких минув та продукти без належного маркування. 

Згідно з рішенням Головного державного ветеринарного інспектора діяльність закладу призупинили. На керівника закладу склали протокол про адміністративне правопорушення. 

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube  
 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе