Жахливі умови проживання: на Білоцерківщині у матері забрали трьох дітей

На Білоцерківщині у селі Чупира в одному з помешкань без догляду батьків перебували діти віком 5 і 9 років та 11-місячне маля. Про це у поліцію Київщини повідомив голова селища.

За вказаною адресою правоохоронці виявили трьох дітей, які не змогли пояснити, де перебувають їхні батьки. Будинок, в якому знаходились діти був без опалення, в кімнатах антисанітарні умови, відсутні продукти харчування, діти були хворі та потребували медичної допомоги.

Правоохоронці викликали на місце події швидку медичну допомогу та повідомили місцеву службу у справах дітей.

"Оскільки життю та здоров’ю дітей загрожувала небезпека, було прийнято рішення про вилучення дітей. По приїзду швидкої медичної допомоги дітей було оглянуто та доставлено до місцевої районної лікарні, де вони зараз і перебувають під наглядом лікарів. Стан їхнього здоров’я задовільний," - зазначають у поліції. 

Правоохоронці знайшли 34-річну матір дітей і взяли в неї письмове пояснення. На жінку склали протокол за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  


 

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе