До уваги білоцерківців: Відновити і обміняти водійські права відтепер можна онлайн

Якщо ви втратили права або їх необхідно з яких-небудь причин перевипустити, подати заяву на їх відновлення або заміну відтепер можна онлайн. В «Електронному кабінеті водія» додали нову цифрову послугу - заміна посвідчення водія.

Для цього необхідно пройти авторізацію в «Електронному кабінеті водія» за допомогою  електронного підпису, BankID («ПриватБанк» або monobank) або MobileID. 

Після авторизації, обираємо пункт меню на панелі інструментів «Електронні послуги», у випадаючому вікні обираємо «Електронні послуги».


Потім із списку запропонованих послуг переходимо у «Відновлення та обмін посвідчення водія». Варто зазначити, що за таку послугу стягується адміністративний збір.

Після цього вам необхідно буде вказати причину заміни прав і заповнити заяву в електронній формі. Підписати її можна за допомогою електронного підпису або MobileID. Термін виконання - 5 робочих днів.


Останнім кроком потрібно вибрати сервісний центр МВС, в якому вам буде зручно отримати права. Завітати у сервісний центр все ж таки доведеться, однак, стояти у черзі щоб забрати права, буде не потрібно. 

 
Як зазначають в МВС, щорічно для заміни та відновлення водійського посвідчення у сервісні центри відомства звертаються понад 500 000 українців.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе