У Білій Церкві двоє молодиків пограбували і зґвалтували жінку

Двоє невідомих осіб напали на перехожу пізно ввечері на безлюдній вулиці. Один з них наніс кілька ударів ножем жінці у груди і, скориставшись її безпорадним станом, зґвалтував. Інший – спостерігав збоку, потім забрав у потерпілої мобільний телефон. Після чого вони зникли у невідомому напрямку.

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, поранена жінка, яка мешкала неподалік, змогла дістатись додому. Там вона викликала медичну допомогу та поліцейських, яким описала прикмети нападників.

Каретою швидкої допомоги 41-річну жительку Білої Церкви направили до лікарні.

Правоохоронці розшукали зловмисників та затримали їх. Ними виявилися двоє місцевих жителів 18-ти та 19-річного віку. Вони зізналися у скоєному і вже надали покази.

Під час проведення невідкладного обшуку у помешканні одного з них поліцейські виявили та вилучили речові докази, які вказують на їхню причетність до злочину.

Меншому зловмиснику, який викрав у жінки мобільний телефон, інкримінують грабіж. Його старший товариш підозрюється у вчиненні розбійного нападу та зґвалтуванні. Наразі вирішується питання про оголошення підозри. Запобіжний захід для затриманих обере суд.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе