Білоцерківський аеродром долучився до міжнародного проєкту ООН зі створення еко-індустріального парку

Організація Об’єднаних Націй з Промислового Розвитку (ЮНІДО) та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України готують проєкт з просування еко-індустріальних парків в Україні. Підтримує проєкт уряд Швейцарії.

Минулого року Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс подав заявку на участь в цьому проєкті, так як фактично працює за аналогом індустріального парку. Сьогодні, 25 лютого, під час зустрічі з представниками місії UNIDO в Україні було повідомлено, що Білу Церкву обрали серед інших міст України для реалізації проєкту зі створення "еко-індустріальних парків" у країні. 

Як повідомляє прес-служба Білоцерківського аеродрому, співпраця БВАК з ООН дозволить підприємству та місту залучати більше інвестицій, сприятиме стрімкому розвитку регіону, покращить рівень екологічності та збільшить економічний потенціал. 

"Ваше підприємство має всі можливості стати моделлю та унікальним взірцем для всієї України. Трансформація вже діючого індустріального парку в еко-індустріальний парк це великий крок у розвиток держави. Уряд України підтримує нас у впровадженні цього проєкту, як важливої складової економічного зростання. Сподіваємось, що з нашою підтримкою діяльність КП "БВАК" стане ще більш успішною та фінансово грамотною," - зазначив міжнародний експерт UNIDO  Цезарь Барахона.

Читайте нас у Facebook і приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе