Ізраїль, вслід за Туреччиною, атакував Сирію, – ЗМІ

На тлі турецько-російського конфлікту в сирійській провінції Ідліб, який розгорнувся увечері 27 лютого та призвів до загибелі кількох десятків людей, армія Ізраїля атакувала південні регіони Сирії за допомогою вертольотів.
Cирійське державне інформаційне агентство SANA повідомило, що армія Ізраїлю завдала ударів по низці об’єктів на півдні Сирії. 
Вертольоти ізраїльських ВПС начебто атакували військові цілі в Сирії якраз після повідомлень про те, що між Туреччиною та Росію назрів конфлікт через загибель турецьких військових від удару російської авіації. 
Як уже повідомлялося, увечері 27 лютого російська авіація атакувала турецький конвой у Сирії, загинули понад три десятки військових, також відомо, що багато людей зазнали поранень. 
Згодом представники влади Туреччини заявили, що відкриють кордон з Європою для сирійських біженців. Таких на межі Туреччини та Сирії є майже 4 мільйони людей. 
У відповідь на дії російської авіації турецькі війська розгорнули атаку по усіх відомих їм об’єктах режиму Башара Асада, якого підтримує Росія у Сирії.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе