Хороші новини про COVID-19 - історії одужання, що надихають

Коронавірус COVID-19, за офіційною статистикою Всесвітньої організації охорони здоров'я, найтяжче переносять люди похилого віку. Саме вони складають найбільшу групу ризику, в якій смертність, нажаль, є найвищою. Проте, є люди, які своїм прикладом показали, що діагноз COVID-19 - не вирок і якщо боротися, то побореш. Це справжні героїні та герої, бо вони змогли одужати від коронавірусу.


На фото 101-річний дідусь з Італії, який поборов коронавірус. Минулого тижня пацієнта госпіталізували в лікарню Ріміні з позитивним результатом аналізу на коронавірус. Зараз вже чоловіка виписали з лікарні і родина відвезла його додому.


View this post on Instagram

UPDATE: Doctors informed our family that after a series of tests, the final test came back negative and Geneva is officially "coronavirus free." She will be home in the next 3-4 days where she'll be in quarantine with her family, until told otherwise by doctor's. In Geneva’s words, “This is a gift from God, his work is not done with me just yet!” Thank you to the doctors and nurses, our family is forever grateful. . . She’s being called “The Nation’s Grandma” and “The Face of the Fight” and we couldn’t be more proud of you Geneva the Great! . . Photos are Geneva hugging her daughter’s Cami and Barbara. . . #sobbing #happytears #genevawood #coronavirus #allclear #thankful #familyfirst #thankyougod #healthcareworkers

A post shared by Lifestyle (@june.in.january) on



Ще один промінь надії – 90 річна американка, яка перемогла коронавірус. Це Женева Вуд і у січні цього року жінка перенесла інсульт. Через це вона тимчасово не могла ходити, говорити й користуватися правою рукою. На період реабілітації Вуд помістили в будинок для людей похилого віку. За нещасливим збігом обставин це місце стало епіцентром спалаху Covid-2019 у Вашингтоні, і понад 30 літніх людей померли. Наша героїня також захворіла на Covid-2019. Але здаватися жінка навіть не планувала. Після 2-х тижнів боротьби лікарі сказали, що черговий тест на коронавірус дав негативний результат. Дочка пенсіонерки вважає подію дивом і справжнім променем надії для людей похилого віку.


На цій фотографії 95-річна бабуся, яка стала першою пацієнткою в місті Модена, яку вилікували від коронавірусу.


На цьому фото 103-річна (!) іранка, яка повернулася додому після перемоги над коронавірусом. Вона тримає аркуш паперу, де пише: "Я перемогла вірус корони".

А це 98-річна китаянка, яка теж тепер повністю здорова і щаслива. Хоча, люди похилого віку і найбільш вразливі до коронавірусу, як бачимо шанс є. Такі історії неабияк зігрівають душу та вселяють оптимізм. Вилікуватися можливо! Але, будь ласка не випробовуйте долю та залишайтеся вдома! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе