У Білій Церкві врятували борсука, який потрапив у каналізаційний колектор

Місцеві та районні рятувальники майже три доби не могли дістати перелякану тварину з колектору

Працівники ТОВ "Білоцерківвода" врятували борсука, який потрапив у каналізаційний колектор. Виявила тварину чергова бригада, яка виконувала огляд каналізаційного колектору, по вул. Томилівська-Одеська траса. Там спочатку виявили крадіжку 3 плит перекриття, а потім побачили, що в колектор потрапив борсук. 

Для порятунку тварини по допомогу звернулися до рятувальників, однак, ні місцеві, ні районні рятівники не впоралися:

"Вони лише злякали тваринку, яка заховалася між колекторами. Але ми не могли залишитися байдужими до долі маленької беззахисної істоти. Начальник диспетчерської служби Алла Осика найшла організацію, Kyiv Animal Rescue Group, яка погодилася приїхати та врятувати борсука. Цієї ночі таки вдалося витягти це чудо з підземелля." - зазначають в водоканалі.

Зазар тварина знаходиться в притулку для диких тварин в Києві. Вже незабаром борсук повернеться на природу до своїх родичів.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе