В США трьом пінгвінам провели екскурсію Музеєм мистецтв (ВІДЕО)


Трьом пінгвінам – Берклі, Бабблс і Меггі з зоопарку Канзас-Сіті, США, провели екскурсію місцевим Музеєм мистецтв Нельсона-Аткінса. Про це пише Mashable.

І музей, і зоопарк закриті для відвідувачів через пандемію коронавирусу Covid-19. Пінгвіни прогулялися по залах і «подивилися» на представлені експонати. Власник зоопарку Ренді Вістхофф розповів, що за допомогою походу в музей співробітники намагалися розважити пінгвінів: «Через режим ізоляції наші тварини дійсно сумують по відвідувачах».

Музей також виклав відео, на якому три тварини розглядають картини, скульптури і гуляють порожнім музеєм.

За словами виконавчого директора музею, пінгвінів більше захопили роботи італійського живописця Караваджо, ніж французького імпресіоніста Моне. 

«На жаль, наші пінгвіни не можуть самі сказати, але ми вважаємо, що вони отримали корисний досвід в музеї», - сказали в адміністрації зоопарку.

Перуанські пінгвіни (або пінгвіни Гумбольдта) живуть в неволі до тридцяти років. У дикій природі вони стикаються з втратою місця існування і страждають від нестачі джерел їжі через надмірний вилов риби людьми, розповів представник зоопарку.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе