Активісти піймали на продажу алкоголю неповнолітнім продавчинь двох магазинів в Білій Церкві

Продавчинь, які не мали права продавати алкоголь неповнолітнім, "здав" представник Громадської організації «Центр захисту прав споживачів і розвитку здорової молоді»

У Білій Церкві у продуктових магазинах по вулиці Молодіжна та Піщана ювенальні поліцейські задокументували факти продажу алкоголю неповнолітнім.

Свідком продажу алкоголю неповнолітнім, який і зателефонув до поліції, став представник Громадської організації «Центр захисту прав споживачів і розвитку здорової молоді».  Ювенальні поліцейські, які прибули на місце події опитали присутніх та з'ясували, що продавчині, всупереч закону продали 16-річним підліткам алкоголь.

На 51-річну та 59-річну продавчиню поліцейські склали адміністративні протоколи за ч.2 ст.156 КУпАП. Їм доведеться заплатити штраф у розмірі від 1700 до 6800 гривень. А з батьками підлітків провели профілактичні бесіди.

Крім цього поліцейські направили подання до Державної фіскальної служби стосовно позбавлення ліцензії на право торгівлі алкогольними виробами власників торгівельних закладів та сплати штрафу.

Читайте також: ​У Білій Церкві 52-річний чоловік прийшов до суду з наркотиками​​​.
 
Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе