Випускники білоцерківської "Школи гідів" отримали дипломи

У Білій Церкві вже вдруге "Школа гідів" випустила своїх випускників. Цього року 8 екскурсоводів отримали дипломи. 

Проект реалізовує громадська організація "Біла Церква Туристична". "Школа гідів" була започаткована з метою навчання нових та підвищення навичок вже працюючих гідів, для розробки унікальних туристичних маршрутів у місті. 

Взяти участь у школі гідів мали змогу як практикуючі гіди, які прагнуть підвищити свою кваліфікацію та навички, так і всі охочі віком від 16 років, які бажають опанувати цю туристичну професію. Навчання було безкоштовним. Охочим долучитися потрібно було заповнити онлайн-форму.

Три місяці учасники та учасниці навчалися теорії та застосовували знання на практиці. В результаті навчань були створені нові унікальні екскурсійні маршрути на різноманітні теми.   

Днями у Білій Церкві відбулася акредитація гідів, під час якої учасники та учасниці презентували свої портфоліо фаховій комісії з числа науковців з міського краєзнавчого музею, архітекторів, істориків. 

Голова правління громадської організації «Біла Церква туристична» Олена Фастівська анонсувала безкоштовні екскурсії для містян від нових гідів:

"Маємо нові маршрути для вас! Вже наступного тижня анонсуємо безкоштовні екскурсії для містян від наших нових гідів!"

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе