У Білій Церкві за добу від COVID-19 одужали ще дві людини

Станом на 09:00 29 травня на Білоцерківщині 62 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 53 - в Білій Церкві, 9  – у Білоцерківському районі (с. М. Вільшанка - 1, с. Іванівка - 1, Фурси - 2, м. Узин – 5) (дані за весь період пандемії). За останню добу в Білій Церкві підтвердили один новий випадок захворювання.

В Білоцерківській міській лікарні №3 знаходиться 18 хворих, з них - 15 білоцерківців. За минулу добу з лікарні виписали трьох білоцерківців: двоє – одужали, з одного - зняли діагноз. На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 15 хворих. Під наглядом сімейних лікарів перебуває 99 контактних осіб.  

У Київській області 1535 лабораторно підтверджених випадків COVID-19 (за весь період), з них - 18 протягом останньої доби. Загалом COVID-19 підтвердили у 22811 українців. Серед них загинуло 679, але вже 8934 пацієнти одужало. За добу було зафіксовано 429 нових випадків.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе