Індустріальний парк “Біла Церква” залучить 250 млн доларів інвестицій

До 2026 року індустріальний парк "Біла Церква" планує залучити 250 мільйонів доларів інвестицій та створити понад 30 нових підприємств. 

Про це повідомляє прес-служба компанії. 

“За нашими оцінками, до 2026 року на території двох індустріальних парків буде створено додатково понад 4 тис. робочих місць, побудовано 235 тис. кв. м промислової нерухомості, включаючи виробничі та логістичні приміщення. Обсяг залучених інвестицій оцінюється в 250 млн USD”, — зазначив Володимир Хмурич, генеральний директор ІП «Біла Церква».

Інвестиції будуть спрямовані на фінансування будівництва нових виробництв та логістичних комплексів, докомплектацію наявних виробництв, автоматизацію бізнес-процесів та науково-дослідні розробки, які будуть сприяти розвитку інновацій та впровадженню кращих галузевих практик.

Крім цього, інвестиційно-привабливими у компанії вважають проекти з енергозбереження та ІТ-проекти.

Нагадаємо, що загальна площа індустріального парку "Біла Церква" - більше 70 га. За даними прес-служби, на початок 2020 року резидентами індустріального парку є шість компаній. Першим проєктом став завод електрофурнітури Plank Electrotechnic LLC. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе