У пресу «просочилися» фотографії "Арктичних НЛО"

У пресу потрапили унікальні фото «Арктичних НЛО» зроблені в 1971 році.

У пресу «просочилися» фотографії невпізнаних літаючих об'єктів, зроблені з борту підводного човна ВМС США, стверджує британська газета Express.

Видання пише, що знімки нібито були зроблені в березні 1971 року екіпажем підводного човна SSN 674 - на шляху між Ісландією і Норвегією. Express посилається на архів ВМС США, згідно з яким з серпня 1970 по грудень 1973 року в зазначеному районі дійсно ніс чергування американський підводний човен під командуванням Діна Рейнолдса.

Вперше фотографії були опубліковані у французькому журналі Top Secret, а потім їх розтиражували таблоїди інших європейських країн. На знімках, як правило, не чітко, видно загадкові об'єкти різної форми. Вони то пірнають в океан, то виринають з нього.

Деякі дослідники паранормальних явищ вважають, що ці фотографії є одним з кращих доказів існування позаземного життя і відвідування нашої планети космічними прибульцями. Але якість знімків така, що навіть серед уфологів знайшлися скептики.

«Дуже дивно, що на фото з одного району зображені багато типів НЛО, які спостерігаються в різних частинах світу, - каже британський уфолог Найджел Уотсон. - Тому я не впевнений в достовірності знімків. Однак НЛО, безумовно, існують. Багато хто вважає, що у них є підводна база в Арктиці».

Після публікації знімків прозвучала навіть думка про те, що на них зображені секретні випробування ВМС США. Нібито, військові тестували якісь літальні апарати, створені на основі накопичених знань про НЛО.

Словом, версій багато, ось тільки офіційних коментарів з боку військово-морського відомства поки немає.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе