Біла Церква рекордсмен зі сплати екоподатку на Київщині

Від початку року підприємства Київщини поповнили бюджет екофондів на 62 млн грн. Найбільші суми надійшли від суб’єктів господарювання, які ведуть свій бізнес на території Обухівського управління – 46,6 млн грн, Білоцерківського та Бориспільського –  4,7 та 4,1 млн грн відповідно.    

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДПС у Київській області. 

Суми екологічного податку, що справляється за розміщення відходів, обчислюються платниками самостійно щокварталу, виходячи з фактичних обсягів розміщення відходів, ставок податку та коригуючих коефіцієнтів. Тобто, податок розраховується на підставі фактичних обсягів розміщення відходів протягом звітного кварталу.  

Розмір екологічного податку при обчисленні сум податку, у разі перевищення платником податку, затверджених лімітів на утворення та розміщення відходів або у разі їх відсутності, не збільшується.

Читайте також: ​У Білій Церкві обговорили ставки податків та зборів на 2021 рік​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе