Монета XVII століття із зображенням НЛО


Непізнаний літаючий об'єкт, який зображений на зворотному боці французької монети 17-го століття, породжує нові суперечки в колі дослідників феномена НЛО.

Після більш ніж десяти років досліджень таємничої монети з НЛО на аверсі та її історії, відомий нумізмат зробив однозначний висновок: загадковий дискообразний апарат є зображенням справжнісінького НЛО в розумінні сучасної людини. «Монета була випущена в 1680-ті роки у Франції. На одній зі сторін зображена літаюча тарілка, яка ширяє над містом», - так описав монету Кеннет Брессет, колишній президент Американської нумізматичної асоціації, до якої входить 32 000 членів по всій Америці. Саме цій людині сьогодні належить настільки дивна монета.

Брессет припустив, що монета насправді є свого роду «жетоном», які широко використовувалися в якості грошей і їх заміни під час азартних ігор. Вона схожа за розмірами з американською монетою номіналом в 25 центів і має відмінні риси тисяч інших «жетонів» на релігійну і освітню тематику, які проводилися всюди в Європі в 16 і 17 століттях.

«Зображення дивного апарату на аверсі могло символізувати колесо Єзекіїля. Багато вчених і прихильники теорії палеоконтакта цілком обгрунтовано вважають, що колесо в Старому Завіті насправді представляє собою опис стародавніх НЛО», - пояснив він.

«Напис OPPORTUNUS ADEST на ободі додає ще більшої таємничості цій дивній монеті. У перекладі з латині це значить «Відбувається тут, в потрібний час». Так що ж за об'єкт зображений в небі? Можливо це посилання на інопланетних відвідувачів? Ми ніколи про це не дізнаємося», - підсумував Кеннет Брессет.

Точно відомо одне - монета була виготовлена в XVII в. Деякі можуть назвати навіть точний рік. Йдеться про 1680 р. Тоді у Франції ще правил король, а не президент. У ті часи не вели мови про те, що до нас може хтось прилітати з космосу. Ні, звичайно, періодично міркували про позаземне життя. Але вважається, що перші історії про спостереження літаючих тарілок відносяться вже до століття ХХ.


Втім, старовинні монети із зображенням НЛО та гуманоїдних істот періодично знаходять по всьому світу. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе