Кабмін затвердив на Київщині 6 районів

  • нові райони на Київщині
Сьогодні, 12 червня, під час позачергового засідання, Кабмін погодив проєкт постанови Верховної Ради «Про ліквідацію та утворення районів». Згідно з документом, в Україні залишається 129 районів замість нинішніх 490. 

На карті, яку сьогодні продемонстрували позначено 129 районів – це знано менше, ніж було до нині. За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, 490 районів, які існують зараз буде укрупнено і створено втричі менше. 

Згідно з постановою, яку за один день мають доопрацювати, на Київщині замість 25 районів залишиться всього 6. Бюджети цих районів будуть формувати за новим адміністративно-територіальним устроєм.

Новими райцентрами стають: Біла Церква, Обухів, Фастів, Буча, Переяслав та Бориспіль.

Білоцерківський район включатиме: Сквирський район, Володарський, Тетіївський, Ставищанський, Таращанський та Рокитнянський райони. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе