Пробне ЗНО білоцерківські школярі зможуть пройти онлайн

  • ЗНО
12 червня, через зростання кількості хворих на covid-19, Кабінет Міністрів скасував проведення пробного зовнішнього оцінювання. Проте пройти його школярі зможуть вдома у режимі онлайн.

Про це повідомєя прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Сьогодні, 15 червня відбудеться перше пробне ЗНО з української мови та літератури, 17 червня - з інших шкільних предметів, які оберуть випускники.

Щоб пройти пробне ЗНО з української мови, об 11:00 школярам необхідно зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО. Там потрібно завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури. Після цього - виконати завдання з тестового зошита. Усі відповіді  необхідно буде внести до сервісу визначення результатів до 19 червня.

17 червня об 11:00 відбудеться пробне ЗНО з інших предметів, які обрали випускники. Тестові завдання також необхідно виконати впродовж двох днів і до 19 червня внести свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Сервіс визначення результатів працюватиме з 11:00 15 червня до 18:00 19 червня. Учасників ЗНО просять під час роботи з тестовим зошитом дотримуватися часових меж і не відволікатися.

Тестові зошити будуть знаходитись на пунктах проведення ЗНО. Коли їх отримати, учасники ЗНО дізнаються з повідомленнь у особистих кабінетах. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе