У Білій Церкві вітчим викинув з вікна п'ятирічного пасинка

  • У Білій Церкві вітчим викинув з вікна п'ятирічного пасинка
  • У Білій Церкві вітчим викинув з вікна п'ятирічного пасинка
  • У Білій Церкві вітчим викинув з вікна п'ятирічного пасинка
Каретою швидкої допомоги хлопчика з тяжкими травмами доправлено до реанімаційного відділення лікарні. Наразі за його життя борються лікарі.

У Білій Церкві чоловік викинув у вікно багатоквартирного будинку на першому поверсі 5-річного хлопчика, дитину своєї співмешканки. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, інцідент стався сьогодні, 16 червня близько полудня на вулиці Сквирське шосе. Сусіди повідомили до поліції, що на вулиці біля під'їзду сидить з травмою голови малолітня дитина. Також жінка чула звук розбитого скла. 

Поліцейські прибули за вказаною адресою майже одночасно з медиками. Лікарі повідомили інспекторам, що дитину забрали батьки, зачинилися в квартирі і ігнорують прохання відчинити двері.

"Оскільки в діях батьків вбачалася загроза для життя дитини, патрульні вирішили потрапити в квартиру через розбите скло на першому поверсі. У будинку вони виявили мати дитини і 5-річного хлопчика з явними тілесними ушкодженнями", - йдеться в повідомленні.

Дитину передали медикам екстреної швидкої медичної допомоги, а на місце події викликали співробітників ювенальної превенції.

За попередньою інформацією, упродовж дня співмешканці у квартирі вживали алкогольні напої і між ними виникла сварка. Тоді розлючений чоловік схопив 5-річного сина цивільної дружини і викинув його з вікна першого поверху. Після чого той втік у невідомому напрямку. 

Як зазначають у поліції, посварились чоловік та жінка через виховання її маленьких дітей. Хлопчика, який заважав дивитися «господарю» фільм, вітчим викинув просто у вікно. 

Наразі вирішується питання щодо затримання чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом замаху на умисне вбивство дитини за ст. 15 та ст. 115 Кримінального кодексу України.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе