США передають Україні обладнання і ракети

  • США передають Україні обладнання і ракети
Управління оборонного співробітництва посольства США в Україні отримало обладнання для передачі українським партнерам. Про це повідомляє посольство США в Україні у Twitter у середу, 17 червня.

"Допомога США у сфері безпеки й співпраця з Україною під час COVID-19 тривають! Вчора управління оборонного співробітництва посольства США отримало обладнання на понад 60 мільйонів доларів для передачі партнерам, включаючи рації, боєприпаси й протитанкові ракети Javelin", - йдеться у повідомленні.

В американському посольстві наголосили, що "США наполегливо стоять на боці України у підтримці її суверенітету та територіальної цілісності перед лицем російської агресії".

Як повідомлялося, у лютому цього року міністерство оборони США заявило, що уклало нову угоду з виробництва протитанкових ракетних комплексів Javelin для країн-партнерів, серед яких і Україна.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе