Про наболіле: У Білій Церкві депутати обговорили питання пільгового проїзду у громадському транспорті

  • Пільговий проїзд у Білій Церкві
У Білій Церкві вкотре обговорили питання відмови міськими перевізниками в праві на пільговий проїзд у громадському транспорті, зокрема учасникам бойових дій.

Так, минулого тижня, під час 97-ї сесії міської ради, депутат Геннадій Джегур запропонував організувати «круглий стіл» з перевізниками, представниками пільгових категорій населення, в тому числі, учасників бойових дій:  

"Зібрати в цьому залі представників перевізників, представників пільгових категорій населення, в тому числі учасників бойових дій, для того, щоб не допустити в подальшому проявів такої безвідповідальної позиції", - запропонував Геннадій Джегур.

Як зазначив депутат БМР Володимир Бабенко, поки керівництву міста вигідно підтримувати лише приватний бізнес, ситуація у сфері перевезень залишатиметься без змін: 

«Коли у маршрутці стоїть валідатор -  ми не розмовляємо з водієм. А у нас водії ще й касири, наші водії отримують кеш не облікований… Давайте говорити про те, що у нас нетипове місто, де не видаються квитки, не сплачуються перевізниками податки… Треба брати приклад з інших міст», - наголосив Володимир Бабенко.



Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві ветерани АТО провели виховну бесіду з водіями маршруток, які відмовлялися возити пільговиків.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе