"Київська область за крок від посилення карантину", - губернатор Київщини Василь Володін

Рішення прийматимуть через три дні

На Київщині можуть посилити карантин, якщо показник динаміки інфікування коронавірусною інфекцією не знизиться протягом наступних трьох днів. 

Про це, вчора, 24 червня, під час брифінгу повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін. 

"З цього понеділка в країні змінено методику, по якій підсилюють або послаблюють карантинні заходи. Тепер ознак буде п'ять, а саме: завантаженість ліжок в закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації пацієнтів (з коронавірусом - ред.) - понад 50%; середня кількість ПЛР –тестувань за останні сім днів - менше 24 на 100 тис. населення, коефіцієнт виявлення випадків інфікування - більше 11%; показник динаміки зростання випадків інфікування - більше 10% ", - уточнив Володін.

Він зазначив, що на сьогодні в області показник завантаженості ліжок - 22,03%, охоплення тестуванням - 41,98; коефіцієнт виявлення - 5,88%, однак динаміка невтішна - 23,23%.

Глава КОДА підкреслив, що саме динаміка росту випадків захворювання коронавірусом викликає тривогу.

"Якщо він не впаде (показник динаміки - ред.) три дні поспіль, будемо змушені приймати непопулярне, але відповідальне рішення", - додав Володін.  




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе