У Білій Церкві виписали з лікарні 5-річного хлопчика, якого вітчим викинув із вікна

  • якого вітчим викинув із вікна
Вчора, 30 червня, в день народження, вже 6-річного Сергійка виписали із лікарні. В подальшому хлопчик перебуватиме на реабілітації, його чекає нове життя. 

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив Олександр Коломієць. 

Зустрічали хлопчика з лікарні небайдужі білоцерківці, які збирали кошти на його лікування та всіляко підтримували. Білоцерківський кондитер Ольга Собко спекла для іменинника торт: 

«Сьогодні, в день народження, Сергійка виписали з лікарні і він з тортом від Оля Собко поїхав святкувати до свого братика Славіка, там їх чекають подарунки» - повідомив Олександр Коломієць. 

Зазначається, що після виписки із лікарні хлопчик проживатиме у тимчасового опікуна. Протягом року він перебуватиме під наглядом невропатологів. 

 
38-річного нелюда взяли під варту та повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе