За останню добу в Білій Церкві підтвердили 8 нових випадків захворювання на COVID-19

  • коронавірус в Білій Церкві
Станом на 9:00 3 липня Білій Церкві підтвердили 174  випадки інфікування коронавірусом, у районі – 32 (с. Іванівка - 1, с. Шкарівка – 1,  с. Чупира – 1, с. Макіївка – 1, с. Черкас – 1, с. Мала Антонівка – 1, с. Одноріг – 1, с. М. Вільшанка- 1, с. Фурси - 13, м. Узин – 7, с. Трушки – 2, с. Тарасівка -1). 

За останню добу на Білоцерківщині підтвердили 12 нових випадків захворювання на COVID-19. З них – 8 у жителів Білої Церкви, по одному - у жителів сіл Трушки, Фурси та Тарасівка, повідомляє прес-служба КОДА. 

В Білоцерківській міській лікарні №3 знаходяться 42 хворих, з них 35 білоцерківців, у 30-ти з яких діагноз підтверджено лабораторно. За добу поступило 6 пацієнтів: 5 мешканців Білої Церкви та один пацієнт з іншого міста. Двоє хворих підключені до апаратів ШВЛ, один з них – у тяжкому стані.

На домашньому лікуванні перебувають 45 білоцерківців. Під наглядом лікарів – 164 контактні особи. За добу одужали 2 жителя міста. 

У Київській області 2702 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них за останню добу - 47. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе