У Білій Церкві державний виконавець безпідставно лишив матір-одиначку нарахування аліментів

У Білій Церкві до поліції звернулася мати-одиначка, яку лишили нарахування аліментів. Жінка просила допомогти їй у отриманні передбачених законом виплат на її неповнолітню дитину.

Про це повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви.

Як з’ясувалося, державний виконавець міського відділу ДВС Білоцерківського міськрайонного управління юстиції, маючи виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дитини до 2022 року порушив закон. 

«Не дивлячись на рішення Білоцерківського міськрайонного суду, 36-річний виконавець без жодних на те підстав закрив виконавче провадження та позбавив дитину в отриманні належних їй коштів на суму майже 140 тисяч гривень,» - зазначають у поліції.

Обвинувальний акт за ч.1 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінальньного кодексу України слідчі скерували до суду для прийняття законного рішення. За такий корупційний злочин держвиконавцю  загрожує ув’язнення строком до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади та штраф до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також: Горе-матір, яка викинула з вікна свою новонароджену дитину у Білій Церкві засудили до 3 років ув’язнення.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе