Білоцерківські патрульні затримали водія вантажівки під наркотиками

  • Білоцерківські патрульні затримали водія вантажівки під наркотиками
У водія вантажівки знайшли амфетамін.

Вчора, 13 липня близько 23:00 на трасі Київ-Одеса білоцерківські патрульні за порушення ПДР зупинили водія вантажівки з ознаками сп‘яніння, в якого при собі виявили, ймовірно, наркотичні речовини. 

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Київщини, 39-річний водій автомобіля МАЗ їхав в бік столиці.   

«Спілкуючись з громадянином, охоронці порядку помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі у встановленому законом порядку, на що він відмовився», - йдеться у повідомленні.


Крім того, патрульні провели поверхневу перевірку водія, під час якої виявили згорток фольги із поліетиленовим пакетом, в якому знаходилася порошкоподібна речовина рожевого кольору, зовні схожа на наркотичну речовину. Зі слів чоловіка – це був амфетамін, який він зберігав для власного вживання.

Патрульні склали на чоловіка відповідні адмінматеріали.

Оскільки водій мав при собі заборонені речовини на місце події викликали слідчо-оперативну групу Білоцерківського відділу поліції для подальшого з’ясування обставин. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе