У Білій Церкві збили 6-річного хлопчика

  • ДТП
У Білій Церкві на вулиці Івана Кожедуба на нерегульованому пішохідному переході збили 6-річного хлопчика.

Як повідомляє прес-служба поліції Білої Цекрви, хлопчик  вдалині побачив авто свого батька на якого чекав і раптово вибіг на нерегульований пішохідний перехід.   

«В результаті цього, водій автомобіля ВАЗ допустив наїзд на хлопчика, який отримав поверхневу травму голови.» - йдеться у повідомленні.
 Медики надали дитині необхідну допомогу та відпустили додому.

Як зазначають у поліції, на узбіччі, перед пішохідним переходом з порушенням ПДР знаходився автомобіль Honda, який і завадив вчасно помітити дитину водію автомобіля ВАЗ. За порушення правил зупинки та стоянки на водія Honda патрульні винесли постанову за ст.122 КУпАП.

За фактом ДТП слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

У поліції наголошують про необхідність батькам проводити бесіди з дітьми щодо недопущення подібних випадків. Приділяти особливу увагу правилам переходу на нерегульованих дорожніх переходах, оскільки пішоходам на подібних ділянках взагалі заборонено виходити, не впевнившись у безпеці такого переходу. Водіям варто пам’ятати, що припаркований автомобіль в заборонених місцях може перешкоджати руху інших автомобілів та створювати подібні ДТП.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе