У Білій Церкві дозволили роботу кінотеатру, музеїв та бібліотек

Вчора, 16 липня, під час чергового засідання, члени виконавчого комітету внесли зміни до  рішення «Про організацію протиепідемічних заходів на період карантину».

Так, згідно з документом у місті дозволяється робота кінотеатру, музеїв та бібліотек. Рішення щодо відкриття садочків на розгляд членів виконкому не виносили. Однак, за словами мера Білої Церкви, відкривати їх поки не планують до поліпшення епідеміологічної ситуації з коронавірусом. 

Окрім того дозволено роботу закладів громадського харчування до 23:00.

«На період карантину забороняється проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, крім проведення кінопоказів у приміщеннях кінотеатрів та заходів закладами культури, за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід. Організатор заходу відповідальний за дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра» - йдеться у документі. 

Раніше повідомлялося, що з 21 липня в Білій Церкві обмежать рух вантажівок у спеку.
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе