У Білій Церкві у себе вдома повісився 17-річний підліток

  • самогубство
У Білій Церкві 17-річний хлопець наклав на себе руки, повісившись на шведській стінці у власній кімнаті. Мертву дитину виявив чоловік, який зайшов до квартири на прохання бабусі підлітка.  

Про це повідомляє Obozrevatel з посиланням на джерело у відділі комунікації поліції Київської області.

Як зазначили у поліції, передсмертної записки на місці трагедії не виявили: 

«У поліцію 27 липня надійшло повідомлення про смерть 17-річного жителя Білої Церкви, який, за попередньою інформацією, повісився в квартирі. Передсмертної записки на місці не виявлено», – повідомили у поліції.

Водночас у поліції зазначили, що у родині хлопця постійно виникали конфлікти. Він жив разом зі своєю матір’ю, в той час, як батько пішов з сім’ї ще у 2014 році. Хлопець важко сприймав конфлікти, які постійно виникали через те, що його мати зловживала алкоголем, і в день своєї смерті підліток став свідком чергової сварки між матір’ю та бабусею.

«Після конфлікту пенсіонерка поїхала додому і спробувала ввечері додзвонитися до онука, який на дзвінки не відповідав. Літня жінка попросила свого знайомого дізнатись, що відбувається у родичів, і він зміг зайти в квартиру через незамкнені двері. В одній з кімнат чоловік знайшов хлопця, який покінчив життя самогубством, повісившись на канаті «шведської стінки», – розповіло джерело в поліції.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе