У Києві захопили банк — чоловік погрожує підірвати бомбу

  • терорист
Сьогодні, 3 серпня, близько 12:00 в Києві в приміщення "Універсал банку", що в бізнес-центрі "Леонардо", зайшов чоловік, який заявив, що в його сумці є вибухівка. 

 Коли чоловік увійшов в банк попросив викликати поліцію, тому що в нього буцімто є бомба, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Працівники банку покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням,– розповів Антон Геращенко.

Працівники поліції ввели в дію спецоперацію "Грім" і розпочали перемовини з терористом.

Наразі відомо, що чоловік вимагає допуску до себе представників ЗМІ. За словами Геращенка, ситуація розгортається за сценарієм «луцького терориста», який вимагав публікації в ЗМІ його вимог.


«Зі злочинцем ведуться переговори, ми вимагаємо від нього здатися. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав якісь інтерв'ю», — заявив Геращенко.

Крім того, стало відомо, що особою, яка погрожує терористичним актом, є громадянин Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович, 25.03.1988 р.н. 


"Судячи за його соціальними мережами - це психічно неврівноважена особа. Ми поки що не знаємо наскільки серьозні його наміри та чи дійсно в нього справжня вибухівка." - повідомив Геращенко.

Біля бізнес-центру з'їхалися силовики – працівники поліції і Нацгвардії. Дорогу вже перекрили. Також тут працюють карети швидкої допомоги й пожежної.

 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе