Німецькі благодійники передали 8 тонн допомоги для малозабезпечених людей у Білій Церкві

  • Благодійна допомога
  • Благодійна допомога
  • Благодійна допомога
Біла Церква отримала гуманітарну допомогу від німецької благодійної організації «Хоф Шлютер». Місту передали 8 тонн смаколиків, які роздадуть дітям та людям похилого віку. 

«На адресу Міжнародного благодійного фонду «Друзі-дітям Чорнобиля» надійшов вантаж від організації "Хоф Шлютер" м. Люнебург кер. Андре Новотні... Загалом біля восьми тонн смаколиків уже найближчим часом отримають малозабеспечені верстви населення міста Біла Церква!!!» - зазначив Микола Дашкевич голова організації «Діти очима Чорнобиля». 

Гуманітарну допомогу отримають клієнти територіального центру, інтернатні установи, інвалідські та ветеранські організації та ін. 

Нагадаємо, шо благодійна організація «Хоф Шлютер», засновником та очільником якої є  Петер Новотни, вже більше 20 років надає допомогу Білій Церкві. Завдяки цій допомозі було проведено ремонти та встановлено сучасне обладнання в ряді відділень міських лікарень, оновлені меблі та інвентар.

Читайте також: 5 тисяч гривень замість "пакунків малюка": Як отримати гроші.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе