СБУ затримала терориста у центрі Києва

  • затримали терориста
Служба безпеки України затримала чоловіка, який у Києві взяв у заручники керівницю відділення банку й погрожував підірвати відділення у бізнес-центрі "Леонардо".

До терориста, який виявився громадянином Узбекистану - Карімов Сухробом Рахмановичем, 1988 року народження, зайшли, як він того вимагав, журналісти телеканулу ЗІК. Вони вели прямий ефір з банку, однак без звуку. 

Нападнику подали каву й сигарету, яку він викурив. Згодом на чоловіка накинулися двоє людей: один з чоловіків схопив сумку, у якій начебто знаходилася вибухівка, інший накинувся на самого нападника.

Після цього журналісти швидко залишили приміщення банку, при цьому вони вели пряму трансляцію. СБУ повідомила про затримання нападника.
 
Дії чоловіка кваліфікували за 258 Кримінального кодексу України — терористичний акт. Вибухотехніки не знайшли детонатори, тобто у чоловіка не було бомби.  

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві автомобіль на повній швидкості збив на смерть чоловіка на пішохідному переході.

 
 


 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе