У Білій Церкві жінка викрадала квіти з могил загиблих воїнів

  • Біла Церква
До поліції Білої Церкви звернулась мати загиблого при виконанні службових обов'язків працівника поліції, яка повідомила, що на Алеї Слави невідома жінка вирвала квіти та декоративні насадження з могили її сина.

Небайдужа мати розшукала інших потерпілих родичів загиблих військовослужбовців, на двох могилах яких також вчинили наругу, для того, щоб винний поніс заслужене покарання.

Як повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви, завдяки діям потерпілих та поліцейських вдалося встановити причетність 36-річної жінки, яка зізналася у скоєному та розповіла про всі обставини за яких вона вчинила це кримінальне правопорушення.

Завдяки спільним діям потерпілої та поліцейських, вдалося встановити причетність 36-річної жінки, яка зізналася у скоєному.

Слідчі повідомили правопорушниці про підозру за ч.3 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. 

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві жінку вдарили по голові й відібрали гаманець.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе