Вокалістка з Білої Церкви потрапила у шорт-лист нацвідбору на дитяче Євробачення

  • Олена Усенко
Цього року на участь у Нацвідборі на Дитяче Євробачення-2020 надійшло 105 заявок. Лише 70 з них відповідали умовам Положення і їх розглянув оргкомітет.

До шорт-листа Національного відбору на «Дитяче Євробачення-2020» увійшло 11 учасників. Серед них і вокалістка з Білої Церкви - Олена Усенко. 

На Національному відборі дівчина представила пісню - «Never get free».
 
Загалом, цьогорічні учасники вразили представників оргкомітету високим рівнем підготовки: 

 «Цьогоріч ми отримали як різножанрові й неповторні авторські пісні, що вже традиційно для українського національного відбору, так і вокально та емоційно сильні інтерпретації відомих творів. Обирати шорт-лист із такого сузір’я юних артистів було складно. Попереду — ще складніший вибір представника від України на Дитяче Євробачення, який робитимуть журі й онлайн-користувачі. Усі прийняті цьогоріч заявки опубліковано на сайті Національного відбору, тож талановитих українських дітей уже може побачити та почути вся Європа, чекаючи на міжнародний конкурс», — розповіла голова делегації України на Дитячому Євробаченні-2020 Оксана Скибінська.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе