У Білій Церкві заборонили концерти та гастролі

  • Концерти в Білій Церкві
У Білій Церкві, яка віднесена до зеленої зони епідеміологічної небезпеки щодо коронавірусу, посилили каратин і тимчасово заборонили проведення концертів, гастрольних та мистецьких заходів. До жовтої зони епідеміологічної небезпеки наразі віднесений лише Білоцерківський район. 

Рішення "Про заборону проведення концертів та інших гастрольних заходів на території міста Біла Церква на період карантину" підтримали члени виконавчого комітету під час чергового засідання, яке відбулося вчора, 8 вересня.  

Проте член виконавчого комітету Андрій Лентюгов зауважив, що приймаючи таке рішення виникає питання, чому святкувати День міста у Білій Церкві можна, а проводити концерти - ні: 

"Не зовсім зрозуміло, як з цим співвідноситься святкування нашого Дня міста, бо у нас тут планується багато заходів, які плануються на відкритих майданчиках, і танці, і концерти. Незрозуміло кому концерти можна, кому - ні." - зазначив Андрій Вячеславович. 

Анна Олійник керуюча справами виконкому заявила, що заходи під час святкування Дня міста будуть проводитись з дотриманням вимог - одна особа на 5 метрів площі території на вулиці. Як буде забезпечина така дистанція під час святкування Дня міста, наразі невідомо. 






Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе