Чотири школи Білоцерківського району перевели на дистанційне навчання

  • Чотири школи Білоцерківського району перевели на дистанційне навчання
У працівників чотирьох шкіл Білоцерківського району виявили коронавірус. Школярів перевели на дистанційне навчання. Вони мають перебувати на самоізоляції не менше 14 днів.

Минуло лише два тижні, як учні знову сіли за шкільні парти. Та через виявлених нових хворих на коронавірус, їх знову відправили на дистанційне навчання. 

Наразі у Білій Церкві закриті на карантин та переведені на дистанційне навчання:   Білоцерківська школа №1 з поглибленим вивченням слов'янських мов, Білоцерківське НВО «Перша гімназія», Білоцерківська приватна школа «Міцва – 613». В Білоцерківському районі - Пищиківський навчально-виховний комплекс. 

Всього в навчальних закладах Київської області на коронавірус захворіли 20 дорослих та 1 дитина. Особи, які контактували з хворими проходять ПЛР-тестування.

Крім того, раніше повідомлялося, що у трьох працівників дитячого садочка №14 "Оксанка" виявили коронавірус.
 
Яка ситуація з COVID-19 станом на 14 вересня?

Станом на 14 вересня в Білоцерківській міській лікарні №3 перебувають 69 хворих на коронавірус, з них 41 білоцерківець. У 28-ми містян діагноз підтверджено лабораторно.
 
За останню добу до міської лікарні №3 поступило двоє жителів Білої Церкви. На кисневій підтримці перебувають 16 пацієнтів. Один хворий підключений до апарату ШВЛ.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 113 хворих. Під наглядом сімейних лікарів - 660 контактних осіб.

За останню добу, у міській лікарні №3 померли двоє осіб.  
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Зачиняйте двері завжди до жител і слідкуйте за сусідами і уродичами своїми, пийте чаї, двері в своє помешкання повинні бути зачинені ефективно, щоб не могли проникнути ніхто, бо вони лікарськими засобами доводять до всіх хвороб і самогубств щоб своїм злядарям ледачим було хоч щось, тобто убити і пограбувати, воно все бреше, закрийтесь і мовчки їжте все своє, не провокуйте, воно дикуни, ніщі, грабіжники і вбивця як і були, вони необучаємі працювати і за свій кошт жить.
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе