Заступник міського голови Геннадія Дикого пропіарився на ремонті прибудинкових територій, якого не зробили

  • Біла Церква
У Білій Церкві заступник міського голови Геннадія Дикого, депутат Київської обласної ради Олександр Поляруш влаштував бюджетний піар. 

Чиновник пропіарився на ремонті прибудинкових територій по вул. Фастівська 1 та 2, якого зроблено не було.

На сайті Олександра Поляруша - poliarush.info, у випуску газети «Про головне» за серпень 2020 року йдеться про те, що  особливу увагу заступник міського голови приділяє прибудинковим територіям. У переліку будинків, де були капітально відремонтовані прибудинкові території, вказуються адреси Фастівська 1 та 2. 



«Ми піклуємося про те, щоб вчасно могли приїхати пожежний автомобіль чи швидка допомога, щоб швидко міг працювати комунальний транспорт, щоб людина з обмеженими можливостями могла без проблем добратися до своєї домівки» -  зазначає у газеті Олександр Поляруш. 

Однак ніякого ремонту жителі цих будинків не побачили. За словами мешканців будинку по вул. Фастівська 1, наприкінці серпня у їх двір дійсно приїжджала будівельна бригада, яка уклала трохи асфальту, там де і до цього було досить рівно, і уїхала. Ями біля під’їздів, в яких збиралася дощова вода, так і залишилися, більше того, до під’їзду з іншого боку дому ніхто навіть не заглянув. Містяни обурюються, що незважаючи на їх численні заяви та звернення до міської влади, проблема з ямами та калюжами перед під’їздами будинку ніяк не вирішилася. Крім того, ремонт прибудинкової території мав вирішити головне питання – затоплення дощовою водою підвалу. 


«Якісний і безпечний» ремонт прибудинкової території будинку по вул. Фастівська 1 сьогодні виглядає так:






Варто зазначити, що тендер на ремонт прибудинкової території по вул. Фастівська 1 ще не проводився. 

Згідно з системою публічних закупівель «Прозорро», тендер на ремонт території біля будинку по вул. Фастівська 2 було завершено у серпні. Зокрема, лише 25 серпня було заключено договір із переможцем – ТОВ «ДЕРЖБУДІНВЕСТ». Вартість тендеру - 812 611,00 грн. Тобто, у серпні, коли департамент ЖКГ лише заключив договір на ремонт прибудинкової території по вул. Фастівська 2, у газеті Олександра Поляруша вже прозвітували про виконані ремонтні роботи за цією адресою. 

Станом на сьогодні ремонтні роботи не розпочалися, прибудинкова територія виглядає так: 













Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе