Кількість хворих на коронавірус в Білій Церкві станом на 15 вересня

  • Коронавірус
Станом на 15 вересня в Білоцерківській міській лікарні №3 перебуває 81 хворий на коронавірус, з них 48 білоцерківців. У 34-ох містян діагноз підтверджено лабораторно. 

Також у лікарні знаходяться 3 хворих із важким перебігом пневмонії не викликаної COVID-19.

За останню добу до міської лікарні №3 поступило семеро жителів Білої Церкви. На кисневій підтримці перебувають 22 пацієнти. Один хворий підключений до апарату ШВЛ.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 112 хворих. Під наглядом сімейних лікарів - 668 контактних осіб.

За останню добу, у міській лікарні №3 помер 70-річний житель Білої Церкви, який хворів на коронавірус та полісегментарну пневмонію. 

Крім того, за інформацією прес-служби командування Медичних Сил ЗСУ, у Збройних Силах України зафіксовано сьомий летальний випадок від коронавірусу. У зв’язку із захворюванням на COVID-19, 14 вересня в Білій Церкві помер працівник Збройних Сил України. 

За їх словами, працівник ЗС хворів з 03 вересня, проходив лікування у Білоцерківській міській лікарні. Позитивний результат ПЛР-тесту від 4 вересня. Хвороба протікала з вираженою симптоматикою, мав хронічні супутні захворювання, які потребували лікування вузькопрофільних спеціалістів. 14 вересня стан здоров’я різко погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату.  


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе