Олексій Навальний опублікував перший пост після отруєння

Олексій Навальний поділився першим фото у своєму Інстаграм після отруєння бойовою отрутою "Новачок".

Він написав:

"Сумую за вами. Я все ще майже нічого не вмію, але от вчора зміг дихати сам. Взагалі сам. Ніякої сторонньої допомоги, навіть простий вентель у горлі не використовував. Дуже сподобалося. Дивовижний, недооцінений багатьма процес. Рекомендую"



Напередодні німецька клініка Charite повідомила, що стан політика поліпшується, його повністю відключили від апарату штучної вентиляції легенів.

Нагадаємо, 20 серпня, коли Навальний повертався в Москву з Томська, йому стало погано в літаку. Після екстреної посадки в Омську, політика доставили в місцеву лікарню, він впав у кому. Через два дні Навального перевезли до Німеччини в клініку Charite.

Експерти Бундесверу прийшли до висновку, що Навальний був отруєний речовиною з групи «Новачок». Уряд Німеччині 14 вересня уточнив, що їх висновки також підтвердили лабораторії Франції і Швеції. Російські лікарі заперечують, що політик був отруєний.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе