Директора "Спортліцею" в Білій Церкві відзначили премією Верховної Ради України

  • Директор "Спортліцею" в Білій Церкві отримав премію Верховної Ради України
  • Директор "Спортліцею" в Білій Церкві отримав премію Верховної Ради України
  • Директор "Спортліцею" в Білій Церкві отримав премію Верховної Ради України
Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій вручив премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. 

Серед переможців – Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений тренер України, директор Київського обласного ліцея-інтернату фізичної культури і спорту - Володимир Балясников. 

14 вересня голова Верховної Ради Дмитро Разумков та Голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак вручили за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, Володимиру Балясникову почесну нагороду. 

Варто зазначити, що Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту за роки своєї роботи підготовив чотирьох Заслужених майстрів спорту України, 33 Майстра спорту України міжнародного класу, 210 Майстрів спорту України, понад 350 членів юнацької, юніорської, молодіжної національної збірної команди України. Вихованцями встановлено: 1 рекорд світу, 2 рекорди Європи, 4 рекорди Європи серед молоді, 10 рекордів України, 52 рекорди України серед юнаків, юніорів та молоді. Серед вихованців закладу 14 учасників Олімпійських ігор, з них 2 чемпіона. Понад 50 випускників відділень ігрових видів спорту (баскетболу, волейболу) були і є гравцями команд суперліги та ліги України.

Три роки поспіль ліцей почесно виборює перше місце у рейтингу з олімпійських видів спорту серед спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю України, за підсумками Міністерства молоді і спорту України.

Премію Верховної Ради України присуджують з 2006 року щорічно 30 педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Її розмір складає 20 тис. грн одноразово.

 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе