У Білій Церкві затримали злодія, який обікрав п'ять квартир

Поліцейські оперативно затримали серійного крадія із кримінальним минулим. Чоловік ґрунтовно підозрюється у вчиненні 5 крадіжок з квартир у Білій Церкві.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області. 

Впродовж вересня до поліції надходили заяви щодо крадіжок з помешкань білоцерківців, які були схожі між собою за способом вчинення. 

Як встановили правоохоронці, до злочинів причетний 40-річний киянин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Також поліцейські встановили автомобіль на якому пересувається зловмисник.

Поліцейські переслідували крадія і затримали за «гарячими слідами» після скоєння чергової крадіжки ювелірних прикрас та грошей з квартири.

Під час обшуку у зловмисника виявили засоби для відкриття замків – «відмички». Також на відстані близько 300 метрів в контейнері для сміття були виявлені речові докази: шкатулка, жіночий гаманець та сумочка.

Наразі поліція перевіряє чоловіка на причетність, до вчинення ряду аналогічних злочинів на території Київщини. Крадія затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує ув’язнення строком від трьох до шести років.
 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе