Біла Церква в "жовтій зоні": У місті заборонили роботу ресторанів та кафе після 24-ї години

Сьогодні, 29 вересня під час чергового засідання члени виконавчого комітету Білоцерківської міськради підтримали рішення "Про встановлення протиепідемічних заходів, передбачених для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки, на період карантину на території міста Біла Церква". 

Згідно з рішенням, у місті забороняється:

  •  Відвідування сторонніми особами без нагальної потреби установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово, або постійно проживають чи перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи зі стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями;
  • Відвідування установ і закладів, що надають соціальні послуги сім'ям осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстренно-кризово. 
  • Додатково заборонено роботу суб'єктів господарювання з надання послуг громадського харчування з 24:00 до 07:00 (маються на увазі ресторани, кафе, бари, закусочні, кафетерії та інші суб'єкти господарювання). До заборони не відноситься діяльність з надання послуг громадського харчування, які здійснюють адресну доставку. 

Нагадаємо, що з 28 вересня згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Біла Церква віднесена до "жовтої" карантинної зони. 

Читайте також: Ще 4 людини померли і 14 захворіли. Ситуація з COVID-19 в Білій Церкві.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе