У Білій Церкві за добу - 20 випадків коронавірусу, троє хворих померли

Станом на ранок 6 жовтня COVID-19 підтвердили ще у 20-х жителів Білої Церкви і 3-х жителів району (м. Узин – 2, с. Томилівка – 1).

В Білоцерківській міській лікарні №3 знаходяться 130 хворих, з них 94 білоцерківця. У 88-х містян діагноз підтверджено лабораторно.  За добу у відділення інфекційної лікарні поступило 11 хворих. Одужали 7 пацієнтів. На кисневій підтримці перебувають 59 осіб.  

Серед загальної кількості захворілих COVID-19 виявлено у 74-х медичних працівників Білої Церкви. На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 306 хворих. Під наглядом сімейних лікарів – 996 контактних осіб. 

Сьогодні, від COVID-19 померли ще троє жителів Білої Церкви.

За даними Київського обласного центру громадського здоров'я, загалом у Білій Церкві за весь час пандемії, на коронавірус захворіли 689 людей, в Білоцерківському районі – 181.  

Крім цього, на Білоцерківщині в селі Шкарівка закрили на каратин з 5 по 19 жовтня дитячий садочок "Веселка". У працівників дошкільного закладу виявили коронавірус. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе