Зеленський анонсував всенародне опитування 25 жовтня. Обіцяє запитання, які раніше «ніхто ніколи не ставив»

Президент Володимир Зеленський закликав українців проголосувати на місцевих виборах, які пройдуть 25 жовтня, і анонсував проведення всенародного опитування в цей день. Українцям запропонують дати відповідь на 5 запитань. Що саме планують питати, наразі невідомо.

«25 жовтня на виборчій дільниці я поставлю тобі 5 важливих запитань про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в інтернеті, про що сперечаємось з друзями, батьками або таксистами. Про те, про що нас раніше ніколи не питали. 5 важливих питань, щоб дізнатися твою думку», — сказав Зеленський у відеозверненні до українців.

Він не уточнив, що саме хоче запитати в українців, але пообіцяв озвучити їх невдовзі.

Тим часом колишній журналіст і ексдепутат Сергій Лещенко каже, що запитання, які винесуть на всеукраїнське опитування, озвучать найближчим часом: кожного дня по одному запитанню, почнуть з 14 жовтняЗа його даними, що опитування пройде у вигляді голосування своєрідними «бюлетенями» біля виборчих дільниць. Участь в опитуванні добровільна.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе