Білу Церкву затопила злива: відео та реакція соцмереж

 Дощ, який сьогодні заливав вулиці Білої Церкви, вкотре нагадав про проблеми зливової каналізації в місті. 

Про підтоплення міських вулиць повідомляють очевидці в соціальних мережах. Поплив, як звичайно, найбільше мікрорайон Карбишева та масив Таращанський:

«Посьолок ринок Карбишева і до багато поверхівок не можна перейти дороги. Все пливе, стічні комунікації забиті листям, місцями вода стоїть, світла немає з 9.00. По Воєводіна 9-10 лінії все у воді також. За 13 років,що я живу на Посьолку це постійно. Я обурена!» - пише Альона Артаманова. 

 

Вода ускладнила рух машин вулицями і подекуди повністю вкрила проїжджу частину:  


"Що у нас в місті з лівньовками? Маю такі варіанти: 
- не вистачило 10 мільярдів бюджету;
- це не плитка почекає;
- до нього взагалі ніхто нічого не робив
(Ні у одного з мерів до нього не було навіть 1 мільярда);
- потрібен ще один срок мерства (але усвідомлюйте, що то вже буде величезне ОТГ і робити потрібно буде всюди, працювати, а не землю роздавати друзякам)" - зазначає Олександр Коломієць. 


 
«Дощ йшов лише 2 години… І це зовсім не стихія, а звичайнісінький осінній дощ, однак пів міста вже плаває… Все, мабуть, тому, що за 5 років закладання міста тротуарною плиткою так і не знайшлося часу та коштів зайнятись каналізаційними мережами… Напевно, що це не так прибутково…» 


Білоцерківці обурюються, що в бюджеті міста на модернізацію чи будівництво нових зливових мереж, коштів за всі роки так і не знайшлося: 




Відкачувати воду долучились рятувальники. Зокрема, на ліквідацію підтоплень 7-ми приватних житлових будинків та 2-х підвальних приміщень 5-поверхових житлових будинків, легкових авто було залучено 14 рятувальників та 6 пожежних машин: 





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе