Синоптики попереджають про істотне похолодання

У вівторок, 20 жовтня Україна потрапить під вплив потужного західного антициклону, як, власне, і більшість інших європейських країн, повідомляє синоптик Наталка Діденко. 

У Білій Церкві 20-го жовтня опадів не передбачається, а ось вітер буде рвучким та некомфортним з північного заходу, чим посилюватиме відчуття холоду. Найближчої ночі очікується +3 - +6 градусів, на околицях Київської області можливі заморозки, завтра вдень усього +9 - +10 градусів.

"Холодна повітряна маса арктичного походження нагадає комунальникам, що треба швидше перевіряти стан тепломереж - найближчої ночі очікується +1+6 градусів, місцями заморозки, завтра вдень у більшості областей передбачається +8+13 градусів, на Півдні +12+16 градусів.
Вітер буде з північного заходу, на Київщині, Чернігівщині, Сумщині, Харківщині, Луганщині - поривчастий, некомфортний." - зазначає синоптик.

Найближче невелике потепління очікується 22-23 жовтня - температура підвищиться до +14 - +19 градусів.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе