Митрополит Епіфаній освятив наріжний камінь храму в Білій Церкві

У Білій Церкві поруч із Свято-Покровським храмом побудують Трапезний Храм Святого Миколая. 

Вчора, 20 жовтня на запрошення Білоцерківської Свято-Покровської громади до Білої Церкви завітав предстоятель Православної Церкви України блаженнійший митрополит Епіфаній і звершив чин освяення Хреста і наріжного каменя та заклав капсулу під будівництво храму. 

Після звершення чину освячення митрополит привітав присутніх зі знаменною подією, подякував усім за спільну молитву та побажав благословенних успіхів у будівництві майбутнього храму.

“Ще кілька десятиліть тому храми руйнувалися, а сьогодні ми живемо в особливий та сприятливий час, коли закладаються та освячуються нові святині Православної Церкви України. За роки нашої незалежності було зведено тисячі храмів, а цієї осені з усіх куточків нашої країни летять звістки про освячення все нових і нових святинь. Цим засвідчується, що Господь благословляє нашу Церкву на розбудову, на працю з примноження християнських цінностей у нашому житті”, – зазначив Епіфаній.

Детальніше, дивіться у нашому сюжеті: 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе