На Київщині намагалися викрасти дочку блогерші заради викупу

Зловмисників затримали в момент передачі їм грошей 

У Київській області злочинці планували викрадення дочки блогера Олени Лоран. Про це повідомляє сама блогерка на своїй сторінці в Instagram.

Вона підтвердила інформацію про те, що її шестирічну доньку хотіли викрасти заради викупу, сума якого становила 200 тисяч доларів.

За словами блогерки, про планувалося викрадення вони з чоловіком дізналися від правоохоронців – ті отримали інформацію, що злочинці спробують викрасти дитину. Поліція поставила батьків дівчинки до відома, і сама інсценувала викрадення.

Зловмисників затримали в момент передачі їм грошей. З'ясувалося, що замовником викрадення були сусіди сім'ї – сімейна пара, і їх подільник. 

Як зазначають у поліції, за повернення дитини зловмисники хотіли отримати викуп у $200 тисяч. Затримали їх під час передачі коштів. До викрадення вони ретельно готувалися і орендували будинок, в якому планували утримувати дитину. Втім, поліцейські отримали інформацію про їхні плани і те, що тривають пошуки виконавця. Також вони планували скоїти і розбійний напад на конвертаційний центр.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, тривають обшуки за місцем мешкання фігурантів та облаштування конвертаційного центру.

Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів. 

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві під час пожежі у квартирі загинув чоловік.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе