До уваги білоцерківців: З листопада майже на 35% підвищується ціна на газ для населення

  • З листопада майже на 35% підвищується ціна на газ для населення
У порівнянні з жовтнем ціна газу зросте на 34,7%.

НАК "Нафтогаз України" оголосив про встановлення ціни газу для населення у листопаді 2020 року на рівні 6,33 грн/куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки).

Про це повідомили 26 жовтня на сайті компанії.

"Зміни цін на газ в листопаді обумовлені, в першу чергу, сезонним фактором і збільшенням оптової ціни на блакитне паливо", - йдеться у повідомленні.

Ціна на природний газ у листопаді за тарифом "Місячний" зросте до 6,33 грн/куб. м. з ПДВ (без вартості розподілу). Для тих клієнтів, які в листопаді підключать тариф "річний", ціна газу на наступні 12 місяців складе 6,45 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу).

"Зазначений тариф дає змогу застрахуватися від подальших цінових коливань та зробити витрати на газ планомірними. Однакові щомісячні платежі в рамках тарифу «Річний» допоможуть знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет в опалювальний період, коли споживання газу більше, а ціна на нього вища, ніж у міжсезоння." - зазначають у компанії. 

Клієнти, які підключили тариф "річний" у попередні періоди, будуть продовжувати платити за газ за ціною, яку зафіксували при переході на літній тариф.

Однак, ще до 31 жовтня включно ще можна встигнути підключити тариф "річний" за ціною 5,24 грн/куб.м з ПДВ.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе