У Білій Церкві бракує кисневих концентраторів: волонтери закликали небайдужих допомогти

  • У Білій Церкві бракує кисневих концентраторів
Станом на сьогодні, у лікарнях Білої Церкви катастрофічно не вистачає кисневих концентраторів. Хворих на COVID-19 стає більше, а допомогти можуть далеко не усім. 

Як повідомив активіст Олександр Коломієць, існує потреба в приліжкових концентраторах кисню для людей, які перебувають в лікарні з COVID-19 та мають проблеми з диханням. 

«Наразі пропозиція зібрати кошти та купити ось таку модель, яка може подавати кисень в два канали. Виробництво: Jiangsu Rixin Medical Equipment Со. Ltd., Китай. Кисневий концентратор JAY-10 має великий РК дисплей, що відображає дуже важливі показники такі як: кількість вмикань, робочий тиск компресора, час таймера, сумарний час, які дозволяють більш точно планувати і контролювати процес лікування. Концентратор кисню JAY-10 ТМ виділяється серед аналогів: низьким рівнем шуму і невеликою вагою, він так само енергозберігаючий та безпечний у використанні. Може бути використаний для ад'ювантного лікування захворювань органів дихання, серцево-судинної та церебральної судинної систем, хронічної обструктивної хвороби легень, отруєння чадним газом та інших захворювань гіпоксії. Широко застосовується в приватних клініках, державних лікарнях і для домашнього використання.» - повідомляє Олександр Коломієць. 

За словами волонтера, вартість одного такого кисневого концентрату становить 36 500 грн. 


«Як вважаєте варто збирати кошти чи будемо чекати поки влада закупить 10 штук на місто, а на плитку виділять ще мільйонів 11-12?» - зазначає активіст. 

Небайдужих просять допомогти фінансово із закупівлею медичного обладнання.

Карта для допомоги: 4149 4393 1023 7734 Коломієць О.В. 

Нагадаємо, що під час зустрічі із медичними працівниками міської лікарні №1 мер Білої Церкви Геннадій Дикий наголошував, що лікарні міста повністю забезпечені всім необхідним для лікування хворих на коронавірус. При цьому медичні працівники розповідають зовсім інше: 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе